Ženja Fokin kütab FIBITil kirgi Pepe Jeans Londoni kollektsiooniga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin
Ženja Fokin Foto: Elina & Silvia Kurr

Stilist Ženja Fokin toob sel nädalal, 5. ja 6. oktoobril, Viru Keskuse moesündmusele FIBIT tõelise suurlinna melu Pepe Jeans Londoni värske kollektsiooni live-šõuga. Ženja stiliseeritud moeetendusel püüavad pilku stiilsed kudumid, isikupärased teksased, nostalgiahõngulised pluusid ja eksklusiivne Andy Warholi kollektsioon.

Ženja sõnul on moeetendus ideaalne spikker kõigile, kel on probleeme riiete kokku kombineerimisega: «Siit saab inspiratsiooni, kuidas, mida ning millega kanda! Kindlasti julgustan inimesi erinevaid rõivaid selga proovima, sest teinekord on riidepuul rippuv ese ilmetu, kuid selga pannes hakkab asi elama.»

«Pepe Jeans Londoni sügistalvise kollektsiooni riietest õhkub Londoni hõngu. Suurt rõhku on pandud mugavusele, kvaliteedile ja isikupärastele detailidele,» kiidab Ženja Fokin. «Publiku lemmikuks kujunevad kindlasti hästi istuvad teksapüksid, sest erinevate lõigete valik on lihtsalt niivõrd lai!»

Ženja isiklikud lemmikud on pehmest puuvillasest materjalist omanäolised T-särgid: «Mulle meeldivad riided, mis pole lihtsalt hilbud, vaid mis räägivad oma lugu ning panevad tänaval teisi järele vaatama!»

Pepe Jeans Londoni etenduste ning FIBITi teiste sündmuste ajakavaga saab lähemalt tutvuda FIBITI ajakirjas.

Viru Keskus elavdab FIBITiga külaliste moehuvi igal kevadel ja sügisel, sel korral toimub moesündmus juba seitsmeteistkümnendat korda. FIBITI moesündmus on kõigile avatud ja tasuta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles