Tiina Lang lõi uue naisteajakirja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Lang
Tiina Lang Foto: Egert Kamenik/Postimees

Eelmisel nädalal ilmus uus naisteajakiri Mari, mille kaanestaariks on selle peatoimetaja Tiina Lang. Persooniloos räägib ta, kuidas ajakiri sündis.

Mõte oma ajakirjast tekkis naisel juba mituteist aastat tagasi ning selle mõtte prahvatas ta saunalaval kolleegidest sõbrannade ees ka välja. Saunaõhtul väljaöeldu jäi aga õhku rippuma ning elu mängis hiljem võimaluse ise kätte.

«Suvel 2008 sain uue ülemuse, kes järjest mu kolleege nagu õunu puust ametist raputas,» meenutas Tiina kõhedat aega, kui ta oli veendunud, et peatselt kukub temagi. Ta teadis, mida taas südamest teha tahab, kui aeg ajakirja Anne peatoimetajana otsa saab.

«Aasta hiljem tänaski ülemus mind bravuurselt ligi 14 aastat kestnud Anne peatoimetamise eest šokolaadimedaliga – erakondliku nänniga, mis sel hetkel näppu juhtus,» meenutas ta. «See on mul alles kui tunnusmärk juhi eredast stiilist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles