Kiigajaan: ehk peaksin oma nime patenteerima?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kiigajaan
Marko Kiigajaan Foto: Kanal 2

«Üsnagi lühikese ajaga on suudetud minu perekonnanime kasutada mitmes teleseriaalis ja -saates. Alguse tegi lahti «Võsareporter», sellele järgnesid edukalt «Ühikarotid» ja «Kättemaksukontor» ning reedel suutsid oma võtta ka «Kelgukoerad». Huvitav, kas peaksin selle ära patenteerima?» kirjutab tantsutäht Marko Kiigajaan oma Facebooki lehel.

«Tegelikult ei ole ma ise sellele väga suurt tähelepanu pööranud ja olen alles hiljem sõprade käest teada saanud. Ma võtan seda asja rohkem huumoriga,» ütleb Marko Õhtulehele, kuidas ta oma perekonnanime teles kasutamisele reageerinud on. «Teisalt - kõik oleneb sellest, mis on olnud selle nime kasutamise motiiv.»

Marko teada on tema perekonnanimi antud kahel korral kahtlusalusele või kurjategijale ehk mitte väga positiivsele tegelaskujule. Kaks korda on nimi käiku läinud aga just ilmselgelt teda kujutava tegelase puhul.

«Eesnime ei ole küll mainitud, aga kui tegu on tantsuga, siis on see selge, et mängus on minu tegelaskuju.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles