Randevuu: kuidas jäid rahule Kadi valikuga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek (25), «Randevuu»
Marek (25), «Randevuu» Foto: Maris Tomba

Tänaõhtuses saates otsis endale töökat, sihikindlat ja hea huumorisoonega meest 23-aastane Kadi. Perefirmas kokana töötav Kadi lootis kohtuda hooliva mehega, kes ei paneks pahaks, kui naise tööpäevad venivad teinekord liiga pikaks.

Esimesena tutvus ta rokkstaari karjäärist unistava aiapaigaldaja Lauriga.

Teisena astus Kadi ette heasüdamlik veoautojuht Marek, kes hoiatas juba ette, et tema tulevane peaks mehe töö tõttu arvestama osalise kaugsuhtega.

Kolmas kandidaat oli otsekohene rehvitaastusoperaator, kelle elus olid tähtsal kohal sõbrad ja punkbänd, kuid kes oli armastatu nimel valmis minema kompromissidele.

Nastja osutas, et Lauri pole tõsiseks suhteks veel valmis, kuigi väidab ise vastupidist.

Marekil seevastu on Kadiga üsna sarnased vaated pereelule. Ilona kiitis kõigi kolme mehe otsekohesust ja siirust, kuid arvas, et kõige suuremad šansid on Kadil siiski Marekiga.

Nastja ütles, et välimuselt on Kadi täpselt Mareki tüüp, kuid sellisel juhul peab Kadi olema see, kes teeb esimese sammu. Riho kõrval nägid saatejuhid kannatlikku naist, kes lepib mehe hobide ja sõpradega. Kuid Nastja ei välistanud ka seda liitu. Pärast pikka mõtlemisaega otsustas Kadi lõpuks Mareki kasuks.

Kui soovite tutvuda Lauri või Rihoga, siis saatke sõnum märksõnaga «TV3_LAURI» või «TV3_RIHO» numbrile 13553 (sõnumi hind 1€). Kui tahate tutvuda kellegagi eelmistes saadetes osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV 3 koduleheküljele www.tv3.ee ja täitke ankeet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles