Randevuu: vaata, kelle seast teeb Kadi oma valiku!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi (23), «Randevuu»
Kadi (23), «Randevuu» Foto: Maris Tomba

Tänases saates otsib endale kaaslast ettevõtlik kokk-klienditeenindaja Kadi. Vanemate perefirmas töötav naine soovib kohtuda hooliva, tööka ja ausa mehega. Kadiga tulevad kohtuma rokkstaari karjäärist unistav aiapaigaldaja Lauri, heasüdamlik veoautojuht Marek ja otsekohene rehvipressioperaator Riho.

KADI, 23

Kokk-klienditeenindaja. Soovib saada ettevõtjaks. On hea huumorisoonega, hindab suhetes ausust. Hoiatab, et on armukade. Samuti peab mees arvestama, et Kadi tööpäevad võivad olla väga pikad. Soovib kohtuda tööka, sihikindla ja ausa mehega.

LAURI, 25

Aiapaigaldaja. Kirjutab laulutekste ja unistab rokkstaari karjäärist. On hea huumorisoonega, ei salli silmakirjalikkust ega omakasu. Loodab kohtuda naisega, kes teeks hästi süüa ja oleks tore seltsiline. Ühiseks hobiks võiks olla muusika kuulamine, sest elu ilma muusikata on mõeldamatu.

MAREK, 25

Veoautojuht. Unistab enda transiitveofirmast, mis pakuks kaubaveoteenust üle Euroopa. On heasüdamlik, vahel liialt sinisilmne. Soovib kohtuda heasüdamliku ja rõõmsameelse naisega, kes on valmis arvestama osalise kaugsuhtega.

RIHO, 24

Töötab rehvitaastusoperaatorina, vabal ajal teeb punkbändi. Tunneb uhkust selle üle, et suudab alati jääda iseendaks. Usub romantikasse ja armastusse. Soovib kohtuda aruka ja iseseisva naisega, kes poleks õrn lilleke ega alles maailma avastav kassipoeg.

«Randevuu» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles