Hilje Murel: olen karjääriinimene, aga suudan end jagada nii töö kui pere vahel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilje Murel
Hilje Murel Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Näitlejanna Hilje Murel rääkis ajakirjale Naised antud intervjuus, et mees ja naine on tänapäeval võrdsed ning tal ei ole raske jagada end pere ja töö vahel.

Hilje meelest täiendab mees naist ja naine meest. «Igasugune koostöö naiste ja meeste vahel on positiivne,» selgitas ta. «Kui meeste ja naiste tugevad küljed kokku liita, saab suurt kasu toota kogu maailmale. Võtame või perekonna, seal on ju ka kahte poolt vaja, me võiksime kasvatada oma lapsi üksi, aga koos on ju parem.»

Karjäär Hilje sõnul naise olemust ei muuda, sest tänapäeval on mõlemad pereliikmed võrdsed ning keegi ei pea koju jääma, ega ka kellegi teise nimel meeletult rügama. «Mina olen ka karjääriinimene, aga ma suudan end jagada nii pere kui ka töö vahel,» märkis ta.

«Laps on isegi minu killustumist vähendanud. Minu suurim muudatus seoses lapse sünniga on see, et ma võin paljudest töödest ära öelda või neid edasi lükata,» tunnistas näitlejanna. «Mul on mõjuv põhjus olla vähem killustatud, sest ma tahan aega veeta oma perega. Ma võin öelda, et ma ei saa täna sinna tormata, sest pean nüüd olema lapsega. Ma saan loobuda ja asju edasi lükata, teha seda kõike omas rütmis.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles