Birk Rohelend: mu keha on mu sõiduk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birk Rohelend
Birk Rohelend Foto: Rita Martinson

«Elu keset linna» ja «Nurjatud tüdrukud» stsenarist Birk Rohelend (31) kirjutab Anne & Stiili oktoobrinumbris sellest, kuidas ta erinevatel eluetappidel oma kehasse on suhtunud.

12-aastasena oli tal väga raske toime tulla sellega, et oli pikk kui täiskasvanud naine, kuid kogukas, kohmakas ja silmatorkav. Teine elu algas ülikoolis, kui Birk nakatus trennipisikust, tegeles fitness'iga, veetis tunde solaariumis, sõi valgupulbrit ning andis spinningutrenne.

Abielludes sai alguse kolmas elu, kui teda tabas meeletu hirm kaotada treenitud-lihvitud keha. «Kaheksa kuud tegin iga päev kõhulihaste harjutusi, jälgisin toitumist rohkem kui kunagi varem. Vandusin endale, et ei lase end käest,» kirjutab ta. «Tegelikult tekitas keha, mis käitus, nagu polekski minu, palju segadust.»

Emana nägi naine aina saledam ja noorem välja ning ta oli väga õnnelik, et suutis vormis püsida – olla alati meigitud, kena ja korralik. Nüüdseks on ta aga lahutatud ning naudib uut eluetappi, tundes, et on justkui kauboi, vaba ja metsik. «Mu keha on mu sõiduk, ma hoolitsen tema eest ning loodan, et ta viib mind kaugele.»

Loe Birk Rohelennu täispikka kommentaari värskest Anne & Stiil oktoobrinumbrist!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles