Kümme põhjust, miks mees teeb abieluettepaneku isegi siis, kui ta pole sinusse armunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Just siis, kui arvasid, et maailm on täis armastust, päikesepaistet ja vikerkaari, tuleb välja järjekordne uuring, mis lööb sulle justkui rusikaga näkku ja toob tagasi reaalsusesse. Mida siis sel korral uuriti? Uuringu teemaks on see, mis põhjustel mehed ilma armastuseta ikkagi on nõus abielluma.

Veebileht Match.com viis Ameerikas läbi uuringu, milles selgus, et 25 protsenti meestest on nõus naisele pühenduma isegi siis, kui nad pole romantiliselt või seksuaalselt naisest huvitatud. Uuringu tulemused paljastasid ka, et nii vallalised naised kui mehed – mehed siiski rohkem – otsivad pigem partnerlus kui kedagi, kes neid täiendaks, kirjutab Yahoo! Shine.

Siin on mõned põhjused, miks mehed on nõus altari ette astuma ilma suurte tunneteta.

1. Õhtusöök. Sulle võib ju tunduda, et abikaasale süüa valmistav naine kuulub 1950ndatesse, kuid see on tegelikult väga tänapäevane asi. Paljud naised kiirustavad pärast tööd koju, et mehele süüa valmistada. Meestele meeldib, kui neid toidetakse.

2. Pesu pesemine. Mõned mehed ei õpi kunagi, et punaseid sokke ei saa pesusse panna koos valgete särkidega. Kui naine peseb mehe pesu, kulutab mees vähem raha valgete särkide peale.

3. Rahu. On kuidagi väga mõnus ja mugav tulla koju kellegi juurde pärast pikka tööpäeva.

4. Kõik teised teevad seda. Kaaslaste surve mõjutab mehi tugevalt. Keegi ei taha olla kell kolm hommikul üksi baarileti ääres, sest semud on koju oma naiste juurde läinud.

5. Süütunne. Üks mees tunnistas oma tüdrukule pärast abieluettepanekut, et ta polnud naisesse enam armunud, kuid jäi ikkagi naise juurde.

6. Hirm. Enamik inimesi ei karda ainult vananemist, vaid ka üksinda suremist. Mehed pole selles suhtes erandid, mehed kardavad seda isegi rohkem kui naised.

7. Harjumus. Mõnikord on kergem teha seda, mis sulle juba tuttav on, kui proovida midagi uut. See käib nii suhete kui ka uute jäätisesortide kohta.

8. Seks. Jah, isegi siis, kui linade vahel pole korralikku ilutulestikku, saab mees ikkagi oma rahulduse kätte.

9. Täiskasvanuks saamine. Ühiskond on meile õpetanud, et suhte järgmine samm on abielu ja seejärel lapsed. Kui sa eelistad elu, mis sellest erineb, hakkavad inimesed mõtlema, mis sul viga võib olla. Vahel on lihtsam ühiskonna nõudmistele järgi anda.

10. Ultimaatum. Mõnikord on lihtsam öelda «OK», kui partneriga tülli minna. Aga naised, ärge esitage meestele kunagi ultimaatumeid oma suhte puhul. Lõpuks saate ise haiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles