Mis on Lady Gaga kaalutõusu põhjuseks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Mavrixphoto / Scanpix

Lauljanna Lady Gaga alustas oma uut kontsertturneed Hollandi pealinnas Amsterdamis ja tema avalikkuse ette ilmumine on inimesi pannud juba imestama. Sel korral aga mitte lihast kleidi tõttu, vaid pigem lauljanna kaalutõusu pärast.

Väidetavalt on naine kaalus üle kümne kilo juurde võtnud, kuid Gaga on juba öelnud, et ta ei tunne selle pärast muret, sest ta on Itaalia juurtega New Yorgi tüdruk, kes armastab süüa, kirjutab Huff Post.

«Ma olen hetkel dieedil, sest võtsin üle kümne kilo juurde,» rääkis Gaga hiljuti ühes raadiointervjuus. «Aga ma ei tunne end seetõttu üldse halvasti. Ma pean pidevalt olema rangel dieedil. See on raske, sest mu kontsert on väga jõuline ja mu lihased kipuvad tuuri käigus kasvama. Mulle see eriti ei meeldi, seega ma üritan uut tasakaalu leida.»

Terava keelega kriitikud on öelnud, et Gaga kaalutõusu põhjuseks on hoopis alkohol, kuid naine lükkab selle väite ümber, öeldes, et põhjuseks on tema isa Itaalia stiilis toidud.

«Ma armastan pastat ja pitsat,» sõnas naine. «Ma olen New Yorgi Itaalia tüdruk. Seetõttu olen ma New Yorgist eemale hoidnud. Mu isa avas restorani ja see on imeline... seal on kõik nii maitsev, aga iga kord, kui ma seal käin, võtan umbes kaks kilo juurde. Isa tahab, et ma seal sööksin, aga ma ütlen talle, et ma pean minema kuskile, kus saan rohelist mahla juua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles