Kairi Rondo on hingelt maatüdruk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Rondo
Kairi Rondo Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Saatejuht Kairi Rondo rääkis Kroonika kodu-erile, et on suur loomasõber ja kui tal oleks võimalus, siis teeks oma loomaaia.

«Ma olen peast vist lihtsalt nii maakas! Sellepärast,» põhjendas ta oma loomaaia-soovi. «Hingelt olen see vana aja inimene, kes ainult laudas mässaks. Ma käisin ka ju väiksena näiteks naabrite juures karjas, ratsutasin sigadega ja… Nad olid nii suured, nii sai nendega ringi turnida.»

Lapsena tõi ta loomi koju, aga varjas seda vanemate eest. «See võis olla rott, mille ma esimesena koju tõin – valge punaste silmadega rott! Panin ta alguses vanemate eest sahtlisse peitu. Tulemus oli see, et mõned õpikud ja vihikud olid ära näritud…»

Rott sai nimeks Jackie ja Kairi õpetas ta korralikult välja. Käsu peale jooksis loom mööda jalga üles tüdruku õlale ja tegi talle musi. Poes käies oli rott varrukas ja koolikotis sai ta isegi koolis käidud. Viimaks said vanemad siiski rotist teada ja ostsid talle puuri.
 

Loe pikemalt Kairi koduloomadest Kroonika värskest kodu-erist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles