Randevuu: vaata, kelle seast Natalja valima hakkab!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalja
Natalja Foto: Maris Tomba

Romantilises kohtingusaates «Randevuu» särab täna Natalja, kel on võimalus endale asjatundjate ja sõbrannade toel kolme vapra rüütli seast sobivaim valida.

Kirglik ja rõõmsameelne Natalja sai tuntuks  teleshow´s «Tantsi tagumik trimmi». IT-firmas tiimijuhina töötav naine igatseb oma ellu mehelikku ja elutarka meest, kes jaksab teda sülle haarata. Natalja hoiatab, et tema kirg jahtub, kui mees, kelle vastu ta huvi tunneb, ei julge kolmandal kohtumisel suudelda…

27-aastase Nataljaga kohtuvad laiast maailmast koju käima tulnud Risko, huumorimeelne moto- ja jahimees Karel ning hästikasvatatud seiklejahing Tarmo.

«Randevuu» on kohtingusaade, mis viib kokku üksildased südamed ning on lahe, lõbus ja samas eluliselt köitev meelelahutus kogu perele. Kaaslase otsinguid toetavad saatejuht Ülle Lichtfeldt, selgeltnägija Nastja ning suhtesobitaja Ilona Gassmann.

NATALJA, 27

Tiimijuht IT-tugiteenuseid pakkuvas firmas. Naine, kellel on palju austajaid. Hoiatab, et tema kirg jahtub, kui mees, kelle vastu ta huvi tunneb, ei julge kolmandal kohtumisel suudelda.  Soovib kohtuda meheliku ja targa mehega, kes jaksab teda sülle haarata.

RISKO, 27

Tuli kaks kuud tagasi Austraaliast, kus töötas vabatahtlikuna. Tunneb uhkust selle üle, et loobus kolm aastat tagasi ennasthävitavast elustiilist ja läks laia maailma ennast otsima. Hoiatab, et elab mõnikord liiga sissepoole. Soovib oma ellu elavaloomulist, heasüdamlikku ja avatud naist.

KAREL, 29

Teedeehitusinsener. Tõeliseks kireks on raske muusika ja mootorrattad, on kurvis tüdrukuid vahtima jäädes külje maha pannud. Hoiatab, et võib olla liiga otsekohene, kuid jääb siiski härrasmeheks. Kui kohtub naisega, kelles on sisu ja salapära, on valmis end siduma.

TARMO, 36

Töötab Soomes kelnerina, sest palgad on seal kõrgemad, aga tulevikku seostab Eestiga ja Eesti naisega. Seiklejahing, kellele meeldivad ekstreemsused. Soovib kohtuda endast noorema ja hakkaja naisega, kellel oleksid pruunid silmad ja soe hing.

«Randevuu» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles