Liis Tappo-Treial tahab teha naistesaateid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Tappo Kanal 2 saate «Eesti toredaim kodu» žüriis.
Liis Tappo Kanal 2 saate «Eesti toredaim kodu» žüriis. Foto: Mardo Männimägi / Kanal 2

Saates «Tähed jääl» osalev Liisa Tappo-Treial tunnistas ajakirjale Naised, et saates osalemise otsus ei tulnud talle kergelt. Viimaks vastas ta siiski jaatavalt, sest soovib tagasi telesse.

«Mõtlesin, et sellega kaasneb nii palju asju, kas ma ikka tulen kõige sellega toime,» selgitas naine, miks ta esialgu kõhkles. «Pidev tähelepanu on ju päris karm, aga samas sain aru, et äraütlemine on ju lihtsamat teed minek. Alati on kergem ei öelda, aga mida see annab sinu elule?»

Naine jäigi saates osalemisega nõusse, sest tema unistuseks on teha jälle teletööd. «Ma olen üht ja teist veidi teinud, aga ma tahaksin väga tagasi telesse,» sõnas ta. «Tahaks just selliseid kergeid pere- ja naisteteemasid teha. Kui see ettepanek tuli, siis sain aru, et kui ma «ei» ütlen, siis keegi ei pakugi mulle midagi. Tele tähendab avalikkust ja sa pead olema avatud suhtleja.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles