Sünnipäevalaps Nicole Richie kannab kaasas kaheksat paari päikseprille

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Richie
Nicole Richie Foto: Mavrixphoto / Scanpix

Nicole Richie, kes täna saab 31-aastaseks, on varemgi tunnistanud, et ta on suur päikseprillide fänn. Nüüd aga selgus, et tema käekotis on koguni kaheksa paari päikseprille.

Richie ütles, et kannab pidevalt kaasas kaheksat päikseprillide paari, et sobiva riietuse juurde sobivad prillid võtta, kirjutab Daily Mail.

«Ma vahetan käekotte harva ja kui ma juhtun neid vahetama, siis ma panen ühe koti teise sisse, sest mul pole aega kõiki asju ükshaaval ümber tõsta. Aja jooksul prillid lihtsalt kogunevad,» selgitas noor naine.

Richie lemmikud on ülisuured prilliraamid näiteks Prada, Chaneli ja Tom Fordi loomingust, aga naine loob ka ise prille House of Harlow 1960 brändi all.

Richie tegutseb ka rõivadisainerina ja on öelnud, et teda inspireerivad lauljad Florence Welch ja Keith Richards. Moeasjatundjad on nimetanud Richiet üheks moe mõjutajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles