Kolm asja, mida mehed suhtest otsivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tee mehe südamesse pole eriti käänuline, täida vaid mehe kolm põhivajadust ja ta on pikaks ajaks sinu oma.

Mida mehed siis tahavad? Kolm võtmesõna on: seks, rahu ja partnerlus. Kindlasti leidub mehi, kelle vajaduste nimekiri on tunduvalt pikem, kuid nemad kuuluvad vähemuse hulka, kirjutab YourTango.

Seks. Ilmselt juba teate, et seks on meeste jaoks väga oluline. See motiveerib mehi hommikul voodist tõusma, lootes, et peagi on põhjust koos kaaslasega sinna tagasi hüpata. Ja kuigi meestele meeldib süüa, kui meestele anda valida toidu ja seksi vahel, siis sureks suur osa meestest nälga.

Rahu. Mehed vaatavad tihti naise poole, et leida turvalist varjupaika, mugavat kohta, sooja atmosfääri, millesse igapäeva julmuse eest põgeneda. Jutt pole mitte füüsilisest, vaid emotsionaalsest keskkonnast. Meestele meeldib lõõgastuda koos naistega rahulikus keskkonnas, olles eemal välismaailma surve eest. Meestele meeldib naiste toetav hoiak ja rahustavad sõnad. Teiste sõnadega võib öelda, et ainuüksi naise kohalolu tekitab mehes parema tunde.

Partnerlus. Mehed otsivad kedagi, kellega oleks lõbus olla, kes jagaks nende huvisid, unistusi, eesmärke ja huumorimeelt. Mehed tahavad naist, kes naudib nende seltskonda ja kui mees on sellise naise leidnud, tahab ta temaga kogu aeg koos olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles