Millised on Hollywoodi staaride kõige veidramad ilunipid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Moore
Demi Moore Foto: Reuters / Scanpix

Kuulsatel naistel on ligipääs kõige uuematele ilusaladustele, millest ülejäänud maailm võib vaid unistada. Kuid mõnikord tunduvad need ilusaladused olema pigem õugusunenägude kui unistuse moodi.

Näitlejanna Demi Moore paljastas kunagi, et kasutab verd imevaid kaane, et puhastada oma keha mürkainetest. Ja väidetavalt kasutas Madonna näokreemi, mis oli valmistatud platsentast. Arvate, et enam hullemaks minna ei saa? Arvake uuesti. Siin on kuus väga imelikku ilunippi, mida Hollywoodi iludused jumaldavad, kirjutab Huff Post.

Linnukaka näohoolitsus

Ei, sa ei lugenud valesti. See on näohoolitsus, mille peamine koostisaine on linnukaka ja kuulsused on spaade järjekordades, et seda hoolitsust kogeda. Kuna hoolitsuse juured pärinevad Jaapanist, nimetatakse seda ka geiša näohoolitsuseks. Paljud spaad küsivad selle eest sadu dollareid ning selle tulemusel jääb nahk väidetavalt särav ja pehme. Victoria ja David Beckham pidavat mõlemad nautima näohoolitsust, milles kasutatakse ööbiku väljaheidet, riisikliisid ja vett.

Sünteetiline maomürk

Näitlejannad Gwyneth Paltrow, Katie Holmes ja Debra Messing pooldavad kõik „lihaseid šokeerivat“ sünteetilist maomürgi baasil valmistatud toodet nimega Syn-ake. See vananemisvastane toode pidavat mõjuma nagu Botox, siludes kortse ja lõõgastades näolihaseid. Idee seisneb selles, et kui madu ründab, siis ta halvab ohvri oma mürgiga. Šveitsi keemikud tegid kindlaks, et jälendades maomürki on võimalik inimestel sama reaktsiooni esile kutsuda.

Viinaga suuvesi

Kui tavaline suuvesi ei tee enam oma tööd, pöörduvad kuulsused segu poole, milles on viin, piparmündivõrsed ja sidrun või kaneel. Paljud usuvad, et see segu värskendab hingeõhku ja aitab hammastele tekkivaid plekke ennetada, kuid ekspertide sõnul see vaid kuivatab suud ja tekitab veelgi enam halba hingeõhku.

Kalapediküür

Mis sai pimsskivist, millega surnud nahka jalgadelt eemaldati? Nüüd kogub üha suuremat populaarsust kalade poolt tehtav pediküür. Sul tuleb vaid jalad pista kaladega täidetud vesivanni ja lõõgastuda, kui nemad su jalgadelt surnud nahka söövad. Seda trendi armastavad kuulsused ja Angelina Jolie tunnistas eelmisel aastal, et tema on ka oma poegadel lasknud seda proovida.

Hemorroidikreem näokreemi asemel

Kuulsuste meikar Sarah Uslan selgitas, et kui tahad seda kodus proovida, võta hernetera suurune kogus kreemi ja pane seda oma silmade alla, et vabaneda sinna tekkivatest „kotikestest“. See pidavat tõeliselt toimima, muutes naha siledaks. Kuulsustest kasutab seda nippi näiteks Sandra Bullock.

Vihmaussikakast kortsukreem

Staarid on enne punasele vaibale astumist nõus pea kõike proovima, isegi kreemi, mille valmistamisel kasutatakse vihmausside väljaheiteid. Väidetavalt muudab kreem vananemisprotsessi vastupidiseks ja ravib isegi nahahaiguseid nagu psoriaas ja ekseem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles