Miss Estonia 2009 Diana Arno paneb oma riided poolmuidu müüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno - Miss Estonia 2009
Diana Arno - Miss Estonia 2009 Foto: SCANPIX

Juba sel reedel toimuvale Budaari turule on kauplema tulemas palju tuntud kauneid naisi, nende seas ka miss Estonia 2009 Diana Arno.

Kaunis naine tuleb müüma oma isiklikku disainerkollektsiooni ning tutvustab ka uut brändi «Iris Janvier by Diana Arno». Lisaks võib Diana müügilettidelt leida ka kaunitari enda aksessuaare, kotte, vähekantud rõivaid ja muid esemeid, mis uut omanikku otsivad.

Buduaari turg leiab sel korral aset Solaris Keskuse kõrval asuvas Nokia kontserdisaali hallis ja seda reedel, 21. septembril kell 14-21. Turule sissepääs on ostjatele tasuta.

Diana toob sel korral Buduaari turule müüki riideid suvekollektsioonist, mis on saadaval väga hea hinnaga. Lisaks tutvustab Diana uut kollektsiooni «Iris Janvier by Diana Arno».

«Hakkasin tõesti disainima rõivaid ka ühele teisele brändile - Iris Janvier. Tegu on väga kvaliteetsete ja trendikate riietega, hind on samuti taskukohane. Loodan, et uus bränd saab positiivset vastukaja,» ootab Diana huviga, kuidas uus kollektsioon vastu võetakse.

Lisaks võtab Diana kaasa ka enda vähekasutatud riideid, kotte, aksessuaare, mis kõik uut omanikku otsivad. «Kõik esemed on hästi hoitud ja korralikud ja mis hinda puutub, siis annan need tõesti väga odavalt ära. Hinnad algavad 5 eurost,» annab Diana paljud oma riided ära poolmuidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles