Pärnu tahab Mõnusa Margarita maha müüa

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tex-Mex restoran Mõnus Margarita Akadeemia tänaval.
Tex-Mex restoran Mõnus Margarita Akadeemia tänaval. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus otsustas Akadeemia 5 asuvad restorani Mõnus Margarita ruumid avalikul suulisel enampakkumisel maha müüa, sest restorani pidajad ei soovinud neid 5,2 miljoni krooni eest ostueesõigusega osta.


Eelmise aasta 7. augustil lubas Pärnu linnavolikogu aktsiaseltsil Lehe ruumid ostueesõigusega erastada. Opositsioon nimetas seda skeemitamiseks, sest Lehe omanike hulka kuuluvad Pärnus võimul olevate rahvaliitlaste elukaaslased.



Lehe oleks tahtnud restoraniruume osaliselt erastamisväärtpaberite eest osta, kuid linn ei tahtnud vara nii odavalt müüa ja ootas erastamisväärtpaberite kasutamise tähtaja lõpuni. Samuti ei meeldinud äriühingule Kinnisvaraeksperdis määratud ruumide hind.



Et ruumide ostueesõigusega erastamine ebaõnnestus, otsustas linn need enampakkumisele panna. Peale Akadeemia 5 ruumide on enampakkumisel Vee 4 ja Riia mnt 23 asuvad ruumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles