Kas vanade riiete selga proovimine on motiveeriv või masendav?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Näitlejanna Pamela Anderson pälvis hiljuti taas avalikkuse tähelepanu sellega, et pani selga oma 15 aasta taguse «Rannavalve» seriaalist tuttava punase trikoo. 45-aastaselt mahtus Anderson endiselt kenasti oma trikoo sisse.

Osal inimestel ei vedele kodus 15 aasta taguseid riideid, kuid kindlasti on teatud vanemaid riideesemeid, mis on kalliks saanud ja alles hoitud, kirjutab Glamour.

Tänapäeval on vanade riiete ümbertegemine moes ja selle abil tulevad kapipõhjast päevavalgele nii mõnedki rõivad, mille olemasolu olid unustanud.

USAs tehtud uuringust selgus, et enam kui 33 protsenti vastanutest tunnistas, et hoiab kapis riideid, mis on neile väikseks jäänud.

Miks me aga vanu riideid alles hoiame? Mõned eksperdid ütlevad, et me usume, et väikseks jäänud riiete alleshoidmine motiveerib meid kaalu langetama. Samas on kaal kerge tagasi tulema ning seetõttu tuleks regulaarselt trenni teha, et oma lemmikteksadesse mahtuda.

Ometi pole kõik inimesed trennilembesed ja võivad kaalu langedes küll õnnelikud olla, aga kui ühel päeval jälle lemmikkleit väikseks jääb, on tujulangus ka kiire tulema.

Mida arvad, hea lugeja, kas vanade riiete proovimine mõjub motiveerivalt või pigem masendavalt?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles