Unustage piinavad stiletod, moodne konts on madal

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Aastaid on moemaailm olnud armunud kõrgesse kontsa – mida kõrgem, seda parem. Hoolimata sellest, kui valulik, ebapraktiline või naeruväärne see välja näeb, on 10-20 sentimeetri kõrgused kontsad pikemat aega olnud trendikad.

Kuid see trend on muutumas, sest sel hooajal on kõige kuumemaks kontsaks see, mille kõrgus jääb paari sentimeetri kanti, kirjutab Daily Mail.

Seda on nimetatud «väikeseks kontsaks» ning uut trendikontsa on oma kollektsioonides kasutanud juba YSL, Valentino, Chloe ja Chanel.

Näitlejannadest on Zooey Deschanel ja Kate Bosworth kandnud madalaid kontsi. Ka Inglismaa üks stiilsemaid naisi Alexa Chung armastab justnimelt uut trendikontsa.

Moeekspert Brix Smith-Start ütles, et naised ei taha enam jalas kanda piinariistu. «Need kontsad on ideaalsed, et seisaksid veidi kõrgemal, need on kenad ja neid on võimalik iga päev kanda,» ütles ta.

Daily Maili stilist Liz Hemmings arvas, et need kingad sobivad ilusti kleidiga ning annavad naiseliku välimuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles