Aivar Riisalu: küpses eas mees, kes tuleb oma eluga toime, on noortele naistele atraktiivne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: SCANPIX

Ärimees ja riigikogu liige Aivar Riisalu, kes ise on suhtes eakaaslase Marinaga, andis Kroonikale kommentaari suure vanusevahega suhete kohta ning tõdes, et naistel Eestis ongi raske leida omaealist normaalset partnerit.

«Maailm on neid märgatava vanusevahega paare ikkagi täis,» tõdes ta. «Ja Eestis on põhjus ka väga lihtne – naisi on rohkem ja mehi vähem. Ja selge on see, et küpses eas mees, kes ka eluga toime tuleb, on noortele naistele atraktiivne.»

Meie Mehega mööda Eestit tuuritanud Riisalu on kurbusega märganud, et tal on noortest naistest suisa kahju. «Kui eesti naine on normaalne, kena, vaoshoitud, täiesti, nagu öeldakse, konkurentsivõimeline, siis noored eesti mehed kipuvad justkui teadlikult oma konkurentsivõimet vähendama ohtra joomise ja lihtsalt läbustamisega,» nentis ta. «Kasvõi haridusstatistika näitab, et kui kõrgkoolis on kaks kolmandikku naisi ja vaid kolmandik mehi, siis keskmiselt kõrgemini haritud naine ei saagi ju endale Eestist leida normaalset partnerit omaealiste hulgast, sest neid lihtsalt pole! Ja siis jääbki alternatiiviks kas vanem mees või mees välismaalt.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles