Lea Liitmaa teab, et partnerit ei valita vanuse järgi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lea Liitmaa
Lea Liitmaa Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Lauljanna Lea Liitmaa on oma mehest kaheksa aastat vanem. Kroonikale ütles ta, et partnerit valitakse pigem sobivuse ja maitse, kuid mitte vanuse järgi.

Lea sõnul võib ka inimeste füüsiline vorm olla väga erinev, sest mõni 80-aastane on paremas vormis kui mõni 50-aastane. «Ja inimestel on mitte ainult füüsiline, vaid ka vaimne vanus,» lisas ta. «Ja inimesed peavadki pigem sobima vaimse kui füüsilise vanuse koha pealt – see on olulisem.»

Lisaks ei usu Lea, et keegi valiks omale kaaslast vanuse järgi. «See on absurdne,» ütles ta. «Inimene valib endale partneri ikkagi sobivuse, maitse, mille iganes muu, kuid mitte vanuse järgi,» arvas ta. Lisaks avaldas Lea Liitmaa arvamust, et kui on paare, kel on suur vanusevahe, siis ei tohiks neid arvustada, sest inimesed on unikaalsed ja keegi ei saa väita, et nende suhtes pole armastust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles