Ikka vallaline? Viisteist asja, millest peaksid loobuma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled naine, vallaline ja tahad olla edukas kõiges, mida ette võtad. Üritad tööl oma ülemusele muljet avaldada ja samas proovid olla ideaalne naine... aga see on väga keeruline.

Mida naine tegema peaks? Rohkem pingutama? Üritama asju panna paremini, kiiremini, kõvemini? See on kohtingute vana põhimõte. Kuid on aeg omaks võtta uus põhimõte: anna alla, kirjutab YourTango.

1. Unusta ettekäänded. Maailmas on palju häid mehi. Kui su tavaline ettekääne on see, et sul pole aega, siis unusta see – kui tahad, leiad alati aega.

2. Unusta see, et sul peab alati õigus olema. Kui kaaslane valib restorani, mis sulle ei meeldi, mine ikkagi kohale. Kindlasti on igas toidukohas midagi, mida saaksid süüa. See ju ei tapa sind, kui pead korra sel aastal näiteks kiirtoitu sööma?

3. Lõpeta kontrollimine, mida su mees igal hetkel teeb. Pole tähtis, kui väga sa tahad, et mees sulle helistaks või sõnumi saadaks, ei saa sa muuta fakti, et ta seda ei tee. On aeg oma elu elada ja keskenduda asjadele, mis sind õnnelikuks teevad, välja arvatud mehe hilisõhtused kõned.

4. Lõpeta mehe süüdistamine oma halvas tujus. Pole mehe süü, et mineviku suhted sind ikka veel kibestunuks teevad. Uuel mehel pole su vanade suhetega ju midagi pistmist. Jumalanna võtab vastutuse oma tegude eest ja leiab elus asju, mis temas hea tunde tekitavad.

5. Unusta oma piiravad põhimõtted. Ära mõtle, et see mees on sinu jaoks liiga hea. Sa oled väärt ideaalse mehega koos olemist, isegi kui ainult lühikeseks ajaks. Sa oled imeline naine ja kui seda endale teadvustad, seisavad mehed järjekorras, et sinu lähedust nautida.

6. Unusta ennasthävitavad jutud. Ära ütle endale, et peaksid olema ilusam, kõhnem või midagi veel, et leida hea kaaslane. Kui su sõbranna ütleks sulle neid asju, kas oleksid siis veel tema sõber? Ilmselt mitte. Ole iseenda sõber.

7. Lõpeta virisemine selle üle, mida mees ei tee. Kui ta ei lepi sinuga pidevalt kohtinguid kokku, ära vingu selle tõttu.

8. Lõpeta mehe kritiseerimine selle pärast, mida ta teeb. Kui ta kutsub su viimasel minutil välja, ära virise. Vingumine on meeste jaoks üks põhilisi asju, mille tõttu nad huvi kaotavad. Samas, kui see sinus head enesetunnet ei tekita, ära võta tema «stiilset» kella üheksast kohtingukutset vastu.

9. Unusta vajadus pidevalt mehele muljet avaldada. Pane selga, mida tahad, sest see tekitab sinus hea enesetunde. Kui sulle meeldib lilla küünelakk, kuid temale mitte, peab ta õppima armastama asju, mis sulle meeldivad, kui tal on plaan pikemaks ajaks sinuga jääda.

10. Ära puikle muutustele vastu. Muutused panevad maailma keerlema ja kui peaksid iga päev sama kleiti kandma, muutuks elu igavaks. Sama kehtib vallaliseelu kohta. Pole vaja keskenduda vaid sellele kuumale ehitustöölisele – sa võid välja minna nii doktor Mardi kui ka oma postiljoniga. Enne, kui sa pole veel ametlikus suhtes, on sul lubatud meeste vahel valida.

11. Unusta sildistamine. Te olete vaid ühel-kahel kohtingul käinud? Pole vaja teda veel oma poiss-sõbraks kutsuda ja pole vaja veel ka oma teiste kandidaatidega hüvasti jätta.

12. Unusta hirm, et mehed võivad sulle haiget teha. Vallalisena ja kohtingutel käies on normaalne, et kui mees ei helista, siis tunned end solvatuna. Kuid sellised kogemused teevad sind vaid tugevamaks.

13. Unusta oma minevik. Minevik on selleks, et õppida, kes sa oled. Oma eelmisi suhteid ei tasu oma uude suhtesse kaasa võtta. Ära ka arva, et uuel mehel on kõik samad omadused, mis eelmisel mehel, kes sulle pettumuse valmistas.

14. Ära klammerdu. Kui lähed mehega kohtingule, ei tähenda see, et teie lastel saavad kunagi olema tema pruunid silmad. See on kõigest kohting, ei midagi muud.

15. Ära ela selleks, et teiste inimeste ootustele vastata. Ära kaota ennast, sest mees eeldab, et vastad tema igale kõnele. Sa ei peaks oma graafikut muutma selleks, et tema soovide järgi tegutseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles