Põhjuseid, miks oled ikka veel üksi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled pead murdnud selle üle, miks su sõbrannadel on lihtne leida kohtingukaaslasi või suhteid hoida, kuid sinul läheb iga katse suhet hoida lörri?

Kas oled märganud, et erinevad suhtekatsetused lõpevad alati samalaadselt? Kui jah, siis võid suure tõenäosusega süüdistada vaid iseennast. Selle tunnistamine iseendale ei ole kunagi lihtne, kuid kui jätkad samasugust käitumist ja tulemuseks oled ikka üksi, siis oleks aeg veidi pikemalt järele mõelda, kirjutab GalTime. Kas võib olla, et teed midagi valesti?

Lähed liiga ruttu mehega voodisse

Paljud naised tunnevad survet uue kaaslasega ruttu linade vahele minna, sest arvavad, et püüavad nõnda mehe tähelepanu. Kui sa ei ole mehega emotsionaalselt seotud, siis saad küll seksiga ta tähelepanu, kuid vaid lühikeseks ajaks. Ära astu mehega vahekorda, kui sa ei tunne, et te olete lähedased. Mõtle nii, et kui sa peaksid esimesest korrast rasedaks jääma, kas ta jääks sinuga?

Negatiivne suhtumine

Kui oled suhtumisel, et kõik mehed on krantsid ja kõik mehed petavad, siis peletad selle suhtumisega mehe endast kiiresti eemale. Isegi kui sa ei ütle seda otsesõnu välja, siis kajastavad su arusaamu teod. Ole positiivne ja ela hetkes.

Raiskad aega

Liiga sageli raiskavad naised aega suhtele, mis ei vii kuhugi või lasevad end vaid seksi nimel ära kasutada, lootes, et mees muutub ja hakkab enamat soovima. Nõnda rikud oma võimaluse kohata seda õiget. Vaata oma suhet. Kuhu see suundub? Kas see ongi see, mida sa tahad?  

Madal eneseväärikus

Kui arvad endast väga halvasti, siis on sul raske märgata seda, kui lepid kehva suhtega. Madala enesehinnanguga naised meelitavadki sageli halbu mehi ligi. Sa oled ilus ja väärt palju enamat.

Oled liiga pirts

Sa ei lähegi kohtama mehega, kui ta ei vasta su pikale nimekirjale omadustest, mis su kaaslasel peavad olema. Jäta oma nimekirja vaid kolm omadust, millest sa ei ole valmis taganema.

Kaotad iseend

Nii kui alustad uut suhet, siis kaotad kontakti oma pere ja sõpradega ning hakkad elama oma mehe nimel. Mehed (ka naised) tunnevad külgetõmmet nende vastu, kes naudivad täisväärtuslikku elu. Su elu ei tohiks piirduda vaid partnerile keskendumisega. Ära karda elada oma elu.

Oled liiga agressiivne

Enamasti ei meeldi meestele pealetükkivad naised. Muidugi on erandeid, kuid suurem osa mehi eelistab ise naisele «jahti pidada». Kui sunnid meest takka, siis sunnid teda vaid endast eemale. Jää rahulikuks ja lase mehel endaga kurameerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles