Helen Adamson jätkab Martini talendijahi liidripositsioonil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Kalle Veesaar

Algas Martini Royale Casting talendijahi Facebooki rahvahääletuse teine hääletusvoor, kus 28 finalisti seas esindab Eestit lauljatar Helen Adamson. Esimesel nädalal valiti Helen Adamson oma hääletusgrupis 1650 häälega esimesele kohale.

«Võistlen hetkel esikoha pärast Facebooki hääletusel Bulgaaria neiuga, kellega oleme vaheldumisi rahva lemmikuks osutunud. Praegu on fännid ja toetajad mind esimesele kohale aidanud, kuigi teist ja esimest kohta lahutab tänase seisuga vaid ligikaudu 100 häält,» kirjeldas lauljatar Helen Adamson tihedat konkurentsi rahvahääletusel.

Martini Facebooki fännilehel saab järgmise kolme nädala jooksul anda hääle oma lemmiku poolt. Rahvahääletuse ja žürii valiku tulemusel jõuavad oktoobris Milanos toimuvasse lõppfinaali seitse naist, kelle seast selgitatakse välja Martini uus naisstaar.

«Olen oma toetajatele südamest tänulik, see on imetlusväärne, et niivõrd paljud mulle kaasa elavad ja minu poolt hääletavad. Iga hääl Facebookis on teretulnud! Loodan, et mul avaneb võimalus lõppfinaalis end žüriile veel kord tõestada,» lisas Helen Adamson.

Augustis Ibizal veedetud nädala jooksul pandi erinevate ülesannetega proovile Martini uueks naisstaariks pürgijate näitlemisoskus, stiilsus ja loomingulisus.

Kõikide kandidaatide ülesastumisi filmiti meelelahutusliku sarjana osadena, mis jõuavad avalikkuse ette Facebookis. Äsjaalanud teises hääletusvoorus saab hinnata kandidaatide näitlejameisterlikkust basseini episoodis.

Martini Royale talendijaht on ülemaailmne otsing, et leida naist, kes kehastab kõige paremini Martini filosoofiat «Õnn on elustiil». Enam kui 3500 kandidaadi seast valis rahvusvaheline žürii eesotsas prantsuse kingadisainer Christian Louboutiniga välja 28 naist.

Martini uus naisstaar saab lisaks aule ja kuulsusele 150 000 eurot, 12 paari prantsuse kingadisainer Christian Louboutini kingi ja 12 komplekti disainerrõivaid.

Martini asutati enam kui 140 aastat tagasi itaallaste Luigi Rossi ja Alessandro Martini koostöö tulemusena. Martini vermuteid ja vahuveine turustab üks maailma suurimatest alkohoolsete jookide tootjatest Bacardi Limited. Eestis esindab Bacardi tooteid, sealhulgas Martinit, AS Liviko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles