Kes on internetis kõige «ohtlikumad» naised?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson
Emma Watson Foto: AP / Scanpix

Viirusetõrjet pakkuv McAfee on taaskord reastanud kuulsused, kelle nime kasutavad häkkerid kõige rohkem, et inimeste arvutitesse viirusi levitada. Eelmisel aastal nimetati kõige «ohtlikumaks» Heidi Klum, kes on nimekirja tipus sel aastal?

Kõige enam otsitakse internetis Briti näitlejanna Emma Watsoni pilte, seega on ta ka häkkerite lemmikuks saanud, kirjutab CBS News.

McAfee sõnul kasutavad küberkriminaalid tuntud inimeste nimesid, et inimesi teatud lehtedele meelitada, mis seejärel varastavad nende salasõnad ja isikliku informatsiooni. McAfee esindajate sõnul on Emma Watsoni pilte ja muud allalaetavat otsivatel fännidel 12,6-protsendine risk sattuda ohtlikule veebilehele.

Firma korraldatud uuringu järgi on naissoost kuulsused ohtlikumad kui mehed. Emma Watsonile järgnevad näitlejannad Jessica Biel ja Eva Mendes. Ainus mees, kes leidis koha kahekümne kõige ohtlikuma kuulsuse seas, oli jutusaate juht Jimmy Kimmel.

Ohtlike naiste top 10:

1. Emma Watson

2. Jessica Biel

3. Eva Mendes

4. Selena Gomez

5. Halle Berry

6. Megan Fox

7. Shakira

8. Cameron Diaz

9. Salma Hayek

10. Sofia Vergara

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles