Eesti superstaarid esitlevad Tommy Hilfigeri sügistalvist kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Foto: Tommy Hilfiger

13. septembril kell 18.00 avatakse Rocca Al Mare keskuse 1. korrusel Tommy Hilfigeri teine esinduskauplus Eestis.

Esimest korda Eestis jõuab müügile Tommy Hilfigeri uus 2012 sügistalvine moekollekstioon nii meestele kui naistele. Stiilse avamispeo raames toimub ka moelavastus, kus Tommy Hilfigeri sügistalvist kollektsiooni esitlevad modellide hulgas ka Eesti oma superstaarid Liis Lemsalu, Birgit Õigemeel ja Teele Viira. Muusikalist elamust pakub Liis Lemsalu.

Tommy Hilfigeri 2012 sügistalvises kollektsioonis domineerivad punakaspruunid toonid ning segunevad militaar- ja ratsastiil, millel on rock ’n’ roll'i aktsent juures.

Uues esinduspoes pakuvad tõelistele Tommy Hilfigeri austajatele peale naiste-, meeste- ja teksakollekstsioonidele lisaväärtust ka laias valikus lõhna-, prilli-, kella-, pesu-, ehte-, jalanõude ja kottide kollektsioonid.

Rõivaste unikaalsuse ja stiili poolest kuulsaks saanud Tommy Hilfigeri kaubamärk on armastatud premium-klassi toodete valmistajana enamikus maailma riikides, firma edu on teinud elustiilibrändi tuntuks mitme generatsiooni moetarbijate seas. Tommy Hilfiger ise on öelnud: «Moodi suunavad trendid, stiil on igavene.»

Tommy Hilfigeri uus esinduspood Rocca Al Mare keskuse 1. korrusel avatakse 13. septembril kell 18.00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles