Kleer Maibaum-Vihmar muretseda ei viitsi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kleer Maibaum
Kleer Maibaum Foto: Marina Pushkar

Näitlejanna Kleer Maibaum-Vihmar (40) jõuab palju – kolme lapse kõrvalt on ta ka tegus tööinimene, kuid muretsemiseks ta enda sõnul mõtet ei näe, kirjutab Kroonika.

«Ma olen oma lapsi sünnist peale imetlenud ja see imetlus ei vaibu,» rääkis ta. «Lihtsalt, kui endal on meeletu stress, siis sa ei jõua rõõmu tähele panna. Su ainus soov on, et nad su korrakski rahule jätaks, et sa saaksid endaga olla. Aga siis tuleb juba süütunne vahele, et sul ei jätku aega…»

Oma laste pärast Kleer ei muretse, sest ta ei näe selleks mingit põhjust. «Ma võin muretseda, et äkki saab raha otsa ja ma ei saa neid enam seal koolis (waldorfkoolis – toim) hoida. Aga need mured on mind juba nii ära tüüdanud, et lihtsam on usaldada universumit ja jumalat. Muretsemine ajab juhtme kokku. Viimasel ajal ma päevas üle paari minuti muretseda ei viitsi. Kui mure tuleb, siis ma ütlen talle: «Ahah, palju õnne, aga sa võid nüüd jälle ära minna.»»

Loe pikemalt intervjuud Kleer Maibaum-Vihmariga värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles