Urmas Sõõrumaa pani tütred venekeelsesse lasteaeda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isale sünnipäevaks: Kristiin ja Katriin esitasid isale sünnipäevaks venekeelse laulu, mille ettekandmisel olid abiks omajoonistatud loomamaskid. Urmase kõrval seisab laste ema Kätlin Maran ja tütar Christina-Sandra varasemast kooselust.
Isale sünnipäevaks: Kristiin ja Katriin esitasid isale sünnipäevaks venekeelse laulu, mille ettekandmisel olid abiks omajoonistatud loomamaskid. Urmase kõrval seisab laste ema Kätlin Maran ja tütar Christina-Sandra varasemast kooselust. Foto: Mihkel Maripuu

Suurärimees Urmas Sõõrumaa ja kaupluse Don & Donna perenaine Kätlin Maran panid oma tütred vene lasteaeda, kirjutab Kroonika.

«Katriin läks kolmeaastaselt vene lasteaeda ja sai keele kiiresti suhu,» seletas Kätlin. «Väiksema tütre Kristiini hoidja on venelanna ja tänu temale rääkis laps juba kaheselt vene keeles. Võib öelda, et alguses oli tal just see keel isegi paremini selge.»

Ema sõnul on vene keele oskus tänapäeva Eestis lausa hädavajalik. «Vanem põlvkond räägib hästi, kuid noored valdavad peamiselt inglise keelt. Näen seda ka enda töös, kus hea vene keele oskusega müüja leidmine polegi nii kerge.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles