Adidas esitleb Stella McCartney disaini sügistalvises kollektsioonis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio tootevalikust
Stuudio tootevalikust Foto: adidas

Kaunid lõiked ja naiselikud detailid kohtuvad uues Adidas Stella McCartney 2012. aasta sügistalvises kollektsioonis.

Adidas Stella McCartney siseneb 2012. aasta sügistalvisesse hooaega kollektsiooniga, mis keskendub sportlikule sooritusele orienteeritud tehnoloogiale koos graafiliste siluettide ja õmblusteta kehakontuure jälgivate detailidega.

Laitmatu kooslusega sportlikust sooritusest ja stiilist määrab kollektsioon hooaja sportliku tooni, pakkudes inspireerivaid ja eristatavaid kostüüme nii jooksu, stuudio, tennise kui talispordi tootevalikutes.

Uudne siluett ärkab ellu selle hooaja tennise tootevalikus, kus aktsenti annavad ihupesust inspireeritud läbipaistvad paneelid ja detailid. ClimaLite tehnoloogia abil valmistatud erksad särgid ja seelikud sulandavad modernsuse klassikalise sensuaalsusega, luues traditsioonilise tennisekleidile seksika graafilise uuenduse.

Kollektsioonis sisalduvad ka ainulaadsed sooritusele orienteeritud jooksu ja stuudio tootevalikud. Dünaamiline kontrast luuakse väljendusrikaste ja jõuliste 1990. aastate trükikirjadega, mida pehmendavad roosad ja tuvihallid värvid.

Täiuslikult disainitud ja sportlikule sooritusele orienteeritud tooted rakendavad maksimaalselt kergekaalulist ClimaLite tehnoloogiat, võimaldades seega lisaks tervislikule hingavusele ja ilmastikukindlusele ka liikumisvõimalust.

Kollektsioon sisaldab jätkuvalt stiilivõimalusi ka golfi ja jooga, aga ka talispordi ja nädalavahetuse tegevusteks ning esmavajalikes toodetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles