«Randevuu»: kas Alger tegi õige valiku?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda on piisavalt konservatiivne ja see joon Algerile passiks
Eda on piisavalt konservatiivne ja see joon Algerile passiks Foto: TV3

Tänases esimeses «Randevuu» avasaates otsis oma eluõnne 43-aastane väikeettevõtja, kahe tütre isa ja kahel korral lahutatud Alger.

Mees lootis kohata tarka ja hakkajat naist, kes taastaks tema usu harmoonilise pereelu võimalikkusse. Kolmest kandidaadist esimene oli särtsakas, hakkaja ja enesekindel Kristi.
Kristi restaureerib mööblit, tegeleb tekstiilidega ja vanakraamiga. Talle ei sobi kaugsuhe, ta loodab kohata toredat meest, kel oleks kuldsed käed.

Teine, kellega Alger tutvus, oli pearaamatupidaja Inna. Inna on õrn ja tundlik naine, kes usub, et kõik on veel ees.

Kolmas kandidaat oli raamatupidajana töötav naiskodukaitsja Eda. Eda unistab oma kodust ja mehest, kellega saaks õhtusöögi ajal juttu rääkida.

Alger tunnistas, et valik on keeruline. Saatejuhid andsid soovitusi ja valik tuli langetada Algeril endal.

Suhtesobitaja Ilona ja selgeltnägija Nastja seisukoht oli, et Kristiga oleks Algeri kooselu seiklusterohke. Inna on ehk liialt sentimentaalne ja vajab õrnusi, mida Alger vast pakkuda ei oska.

Eda on piisavalt konservatiivne ja see joon Algerile passiks. Alger ise kartis, et ehk pole Eda veel oma pikast abielust üle saanud. Nastja soovitas olla julgem ning Algeri valik langeski Eda kasuks.

Kui soovite tutvuda Inna või Kristiga, siis saatke sõnum märksõnaga «Inna» või «Kristi» numbrile 13553 (sõnumi hind 1€). Kui tahate tutvuda kellegagi saates osalenutest või soovite ise olla üks saate osaline, siis minge TV 3 koduleheküljele www.tv3.ee ja täitke ankeet.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles