Mis on Kristiina Heinmets-Aigro kauni figuuri saladus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets-Aigro
Kristiina Heinmets-Aigro Foto: Jelena Rudi

Kristiina Heinmets-Aigro sõnul ei ole naise juures oluline kaal, vaid proportsioonid ja enesekindlus. Hea figuuri nimel näeb ta siiski palju vaeva ning on õnnelik, et keskkooli lõpukleit läheb siiani selga, kirjutab Tervis Pluss.

20ndates püsis Kristiina kaal sama isegi pärast esimese lapse sündi, kuid pärast teist last läks juba raskemaks ning nüüd peab kaunitar välimuse nimel rohkem vaeva nägema. «Režiimist kinnipidamine on kõige lihtsam ja toimib,» tõdes ta. «Armastan väga magusat ja kalorite põletamiseks teen väga palju trenni: mitmesuguseid treeninguid, mis mõjuvad kehale eri moodi. Septembrist püüan oma tavarežiimi – näksimisevaba režiimi – taastada ja alustada jälle regulaarsemate treeningutega. Lapsed on piisavalt suured, saan endale rohkem privaatsust lubada.»

Tavalist trenni teeb naine neli korda nädalas, korraga 1, 5 tundi. 30 minutit päevas pühendab ta enda heaolule ja käib kasvõi lastega pooletunnisel jalutuskäigul. «Igal hommikul võtan 1,5-liitrise veepudeli kaasa ja vaatan, et see õhtuks tühjaks on joodud. Väga lihtne reegel,» rõhutas ta ka vee joomise tähtsust. «Vesi hoiab organismi toimivana.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles