Haapsalu kuursaal suvel oma uksi ei ava

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu kuursaal enne remonti.
Haapsalu kuursaal enne remonti. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tõenäoliselt Haapsalu promenaadi remonditöödega uue värvikihi saav kuursaal jääb suvel suletuks, kuna promenaadi parandustööde tõttu pole mõeldav restorani pidada ega kontserte korraldada.

«Praeguse kava järgi jääb kuursaal sel suvel suletuks, sest töö, mis promenaadil toimub, on väga mudane ja mürarikas,» rääkis Haapsalu linnapea Ingrid Danilov Lääne Elule, lisades, et pole mõeldav sellistes tingimustes restorani pidada ja kontserte korraldada.

Linnal on rendileping Haapsalu kutsehariduskeskusega, mille õpilased on 2007. aastast saanud ajaloolise hoone restoranis kätt proovida. Linn on rentnikega rahul ja lepingut muuta ei kavatse.

Tänavu suvel aga kutsehariduskeskus kuursaali praktikakohana kasutada ei saa ning koolijuht Triin Laasi sõnul oleks suur majanduslik risk kuursaali lahti hoida, sest majja satuks räämas ümbruse tõttu vähe kliente.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles