Kristina Šmigun-Vähi ei kahetse midagi ja naudib oma elu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Šmigun-Vähi lapsega möödunud talvel.
Kristina Šmigun-Vähi lapsega möödunud talvel. Foto: Liis Treimann/Postimees

Kahekordne olümpiavõitja Kristina Šmigun-Vähi rääkis Kroonikale, et praegune elu, kui ta tegeleb laste kasvatamisega, on võrreldes tippsportlase eluga rahulikum ning ta isegi on seetõttu lahke ja hea.

Pärast tippspordist lahkumist teadis ta, et kui lõpetada, siis lõplikult – elus tuleb keerata uus lehekülg ja miski ei tohi jääda kripeldama. Spordiarmastaja on ta praegugi, käies iga päev jooksmas. Kuivõrd füüsiline koormus on muutnud, siis tunnistas Kristina, et toitub samuti nagu varem, aga kogused on väiksemad. «Viimased aastad on läinud nii, et kõik minu valmistatud toidud on lastesõbralikud,» rääkis ta.

«Arvasin, et kui sportimise lõpetan, siis jääb väga palju aega sõpradele. Nüüd on lapsed ja pere ning ega seda aega pole juurde tulnud,» nentis naine ja lisas, et ta ei kahetse midagi. «Armastan oma elu ja naudin seda iga sekund.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles