Margus Tsahkna: meid Anna-Gretaga viisid kokku ühised sõbrad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Greta ja Margus Tsahkna
Anna-Greta ja Margus Tsahkna Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Riigikogu liige Margus Tsahkna ja IT-ettevõttes töötav Anna-Greta Tsahkna räägivad intervjuus ajakirjale Eesti Naine oma tutvumisest ja sellest, mis neid liidab.

Marguse sõnul viisid neid kokku ühised sõbrad. «Toona olimegi Anna-Gretaga ainult sõbrad, töö- ja võitluskaaslased. Käisime suvel nädalavahetuseti koos Pärnus pidutsemas, üürisime korterit, kuid mõlemal olid omad tegemised,» meenutab mees.

«Kui ma Margust kaksteist aastat tagasi esimest korda nägin, poleks eales arvanud, et asjad võivad nii areneda,» räägib Anna-Greta. Tema sõnul ei tundunud kumbki olevat teise «tüüpi».

Siiski kinnitavad mõlemad, et lisaks ühisele tähtkujule, milleks on jäär, on neil ka ühiseid huvisid. «Meil on sarnane maailmavaade, armastame vaielda ja meid huvitab, kuidas maailmas asjad käivad,» räägib Margus.

Anna-Greta lisab: «Väliselt - oleme täpselt ühepikkused - 185 sentimeetrit. Jääradena oleme küllaltki iseseisvad, optimistlikud ja entusiastlikud. Selliseid paare ühendab tavaliselt tugev partnerlussuhe ja sõprus.»

Loe täispikka intervjuud Eesti Naise septembrikuu ajakirjast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles