Pirjo Levandi pole kaheksa aastat liha söönud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljanna Pirjo Levandi
Lauljanna Pirjo Levandi Foto: Liis Treimann / Postimees

Kuigi lauljanna Pirjo Levandi menüüst puudub liha, sööb ta endiselt kala, samuti pole naine loobunud piimast ja munadest, kirjutab ajakiri Naised.

«Ma ei pea ennast ju täistaimetoitlaseks,» lausub Levandi. Tema sõnul pole tal kehalisi vaevusi, mis üht või teist toiduainet tarbida ei lubaks.

«Eriti hea meelega söön just erinevaid juustusorte. Miks need naudingud siia ilma on loodud, kui neid ei või nautida,» arvab Levandi.

Kuigi taimetoitlased on leiutanud liha asendamiseks erinevaid tofu- ja sojatooteid, ei kuulu need siiski Levandi lemmikute hulka. Naine tõdeb, et tema otsus lihast loobuda valmistab tihtipeale teistele rohkem peavalu kui talle endale.

«Alguses tundsid inimesed end halvasti, et mis nad mulle siis külas süüa pakuvad. Aga eesti lauad on ju suhteliselt rikkalikud ja tavaliselt pakutakse liha kõrvale sada erinevat varianti salatit või riisi,» ütleb naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles