Ketlin Bachmann-Põldroos: õige suhe hoiab end ise

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Bachmann-Põldroos
Ketlin Bachmann-Põldroos Foto: Jelena Rudi

Moekunstnik Ketlin Bachmann-Põldroos (38) tunnistas ajakirjale Eesti Naine antud intervjuus, et talle ei sobi armusuhetega kaasnev ülemäärane sekeldamine ja skeemitamine.

Sellised teemad, et mida kohtingule selga panna või millal on sobilik teisele helistada, on naise meelest erakordselt tüütud. «Ja mõiste «suhet hoidma» jääb mulle arusaamatuks,» tõdes ta. «Õige suhe hoiab end ise. Kui puudub täielik lojaalsus teineteise suhtes, siis pole mitte midagi teha. Inimesed peavad saama teineteisega hakkama, põhitasanditel ei tohi tekkida erimeelsusi.»

Ketlin oli abielus näitleja Dan Põldroosiga kümme aastat, kuni Dan 2007. aastal suri. «Kusagil pole kirjas, et elu peab pakkuma vaid turvalisi ja meeldivaid lahendusi,» tähendas Ketlin. Ei saa ju eeldada, et armastatud inimesed elavad meist kauem; et kurbust saavad tunda ainult teised ja meie mitte kunagi…»

Naise sõnul on oluline elada võimalikult avatud silmadega ja enesehaletsus on kõige egoistlikum tunne, sest inimesi, aega ega elu ei saa omastada. «Kui Dan suri, oli mul hea meel, et olin tema poolt olnud, temaga koos olnud ning et ta teadis ja tundis seda. Minu jaoks see ongi armastus ning mul ei tule mõttessegi sellest oma eludraamat teha.»

Loe täispikka persoonilugu Ketlin Bachmann-Põldroosist Eesti Naise septembrinumbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles