Patti Stanger – naine, kes peab kosjakontorit miljonäridele ja staaridele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patti Stanger
Patti Stanger Foto: Mavrixonline/Scanpix

Patti Stanger on naine, kes on loonud miljonäridele mõeldud klubi Millionaire’s Club. Ta on ka eduka saate «The Millionaire Matchmaker» juht ning hiljuti lansseeris ta ka oma veebiportaali PattiKnows.com. Kes ta on?

Patti on kolmandat põlve kosjasobitaja, kirjutab Forbes. Teinud omale nime moemaailmas ja ürituste korraldajana, asutas ta 2000. aastal Miljonäride klubi. Oma töös on ta tegelenud tuhandete paaridega, miljonäridest superstaarideni. Tema ettevõte kuulutab uhkelt, et 99 protsenti klientidest leiab nende abil omale tõelise armastuse.

Enda koostatud materjale partneri leidmiseks on naine ka ise kasutanud. «See oli väga tore. Ma kasutasin oma raamatu abi,» selgitas ta. «Mu sõbrad heitsid mulle ette, et miks ma seda ise läbi ei tee. Nad viisid mind välja, jootsid täis ja ütlesid, et nüüd on kõik - neil on kõrini kuulmast, kuidas mulle ei meeldi üksi olla. Ma pidin süvenema oma raamatusse ja DVDsse, tagasi vaatamata. Ja ma tegingi seda. Kolmandal kohtingul kohtasingi oma meessõpra.»

Arvestades seda, et naine elab väga avalikku elu, on tal pisut raske leida tasakaalu eraelu ja tööelu vahel. «Esiteks ei mõtle ma endast kui kuulsusest. Ma olen väga häbelik ja kui ma näen kuulsusi, siis ma ei lähene neile,» tunnistas ta. «Ma ei tea miks, aga mingil põhjusel tulevad kõik mulle ligi ja puudutavad mind. Mul pole midagi rääkimise vastu, aga puudutamine ajab mulle ikka aeg-ajalt judinad peale.»

Kuigi naine otsib kuulsustele kaaslasi, siis ei sooviks ta ise tuntud inimesega koos olla. Nimelt vajavad nad naise sõnul pidevalt tähelepanu ja nendega peab peegli pärast võitlema. «Nad ei ole kõige lihtsamad kliendid, ütleme nii. Nad helistavad sulle kogu aeg ja lõpuks saab sust nende terapeut. Ma tean, millal nendega suhtlemine lõpetada, kui asi ei ole enam partneri otsimises.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles