Rolf Roosalu sööb apelsine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Erakogu

Rimi toidukauplustes on alanud tervislikemate toiduvalikute kampaania. Selle eestkõnelejaks on Eesti noored lauljad Birgit Õigemeel, Uku Suviste ja Rolf Roosalu, kelle abil suunatakse koolinoori tervislikemate toiduvalikute juurde.

Rolf Roosalu ütleb Elu24-le, et tema isiklik lemmikpuuvili on apelsin. «Söön apelsine mõistlikus koguses - üldiselt tarbin neid värskelt pressitud mahlana,» rääkis Rolf.

«Apelsinides on palju erinevaid eluks vajalikke vitamiine (kõige rohkem C-vitamiini, B-vitamiini ja kaltsiumit), mis tugevdavad immuunsüsteemi,» teab laulja.

Lisaks tervislikule toitumisele rakendab Rolf oma kehale ka füüsilist koormust, et kõik hea niisama mööda külgi maha ei jookseks. «Teen trenni ja püüan üleüldse olla aktiivses liikumises - see hoiab erksana ja tänu sellele jõuan ka rohkemate asjadega tegeleda,» avaldas laulja oma energiaallika päritolu.

Kuidas lähed sina sügisele vastu? Milliseid näiteid oskad oma tervislikust eluviisist tuua?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles