Ines Karu-Salo kaugsuhtesse ei usu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu-Salo
Ines Karu-Salo Foto: Margus Johanson

Ines Karu-Salo tähistas oma abikaasa Martin Saloga äsja esimest pulma-aastapäeva. Kuigi koos on oldud juba üle üheksa aasta, siis rutiini nende suhtes veel tekkinud ei ole ning aktiivse tööelu ja õpingute kõrvalt leiavad nad teineteise jaoks ikka aega, rääkis Ines Kroonikale.

«Meie elus juhtub nii palju, põnev on, ja meil on üksteisega hea. Mina tunnen ennast küll hästi,» tunnistas ta. «Leiame ikka aega teineteise jaoks, käime puhkamas – naudime näiteks suusatamist, lumelauatamist. Teinekord tuleb ka töö kõrvalt näpistada aega teineteise tarvis, sest mulle on iga päev tööpäev ja nii 24/7. Üritame võimalikult palju koos teha, mis meid liidab.»

Distantssuhtesse Ines enda sõnul ei usu. «Pingutame, et leida need õiged teed, mis meid ühiselt edasi viivad, mitte erinevatesse suundadesse – et saaksime koos liikuda ja täita nii isiklikke kui ühiseid eesmärke.»

Loe lähemalt värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles