Pesudisainer Kriss Soonik: Eesti naised julgevad rohkem katsetada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriss Sooniku disainitud pesu on kuum kaup nii Eestis kui Inglismaal.  Foto Loungerie uue Kevad-Suvi 2012 pesukollektsiooni esitluselt ööklubis BonBon
Kriss Sooniku disainitud pesu on kuum kaup nii Eestis kui Inglismaal. Foto Loungerie uue Kevad-Suvi 2012 pesukollektsiooni esitluselt ööklubis BonBon Foto: Maksim Toome

Londonis elav noor ja edukas Eesti pesudisainer Kriss Soonik leiab, et Eestis elavad naised teevad poes väga julgeid valikuid ning ei jää oma seiklusvaimult inglastele alla.

«Mõnes mõttes on väga raske eristada, et kumb siis väljapaistvamat pesu eelistab, kas Eesti või Inglise naine, sest meie klienditüüp on riigist riiki sarnane. Siiski ka mulle endale tundub suure üllatusena, et Eestimaa naine on tegelikult loomult palju seiklus- ja proovimishimulisem. Nad pööravad ka rohkem tähelepanu kogu oma välimuse tervikule, alates meigist, soengust, riietuse ja aluspesuni välja,» arutles naine Buduaaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles