Punutised on vallutamas maailma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punutis kolmest prantsuse patsist.
Punutis kolmest prantsuse patsist. Foto: SCANPIX

Punupatse ei kanna praegu sugugi ainult lapsed. Koolihoovist on need jõudnud ka staaride pähe ja ilusalongidesse.

Peened salongid Los Angeleses ja New Yorgis on lisanud oma teenuste hulka niinimetatud patsibaarid, kus saab menüüst valida kindlate hindadega erinevaid patsistiile, kirjutab Daily Mail.

Danielle Maddox (pildil) on eratreener, kes pani omale aja kirja patsibaari Maxine ilusalongis, et otse töölt mehega kohtingule minna. Stilist Cliff Freeman punus talle kolmest prantsuse patsist punutise, mis jätab peene ja viimistletud välimuse, ei vaja hooldust ja kestab kuni kolm päeva.

Salongiomaniku sõnul panid nad patsibaari püsti juunis, kui kliendid hakkasid üha rohkem punutisi soovima. Salongis on pikk valge «baarilett», mille äärest kliendid lahkuvad patsiga vähem kui poole tunniga.

«Me ei pääse sellest,» ütles salongiomanik Maxine Kroll. «See on Hollywoodis. See on igas ajakirjas. Igal pool, kuhu me vaatame, on mõni punutis ja see kestab veel mõnda aega.»

Esialgu arvati, et punutised on kõigest suvine trend, mis peagi vaibub, kuid nüüd on näha, et uus mood on vaid hoogu kogumas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles