Viis põhjust, miks juua taimeteed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piparmünditee
Piparmünditee Foto: SCANPIX

Ravimtaimeteed on tervisliku dieedi puhul suurepäraseks lisaks.

Oled ehk juba hakanud eelistama treppe liftile ja närid vahepalaks porgandit, kirjutab Zest. Tee veel üks lihtne samm ja vaheta piimakohv taimetee vastu, sest su tervis võib sellest palju kasu saada.

1. Hea seedimisele

Piparmünti on aastasadu kasutatud seedeprobleemide leevendamiseks, see aitab hästi puhituste vastu. Kui jood tassi piparmünditeed pärast sööki, siis saab su organism söögist toitained ja vitamiinid paremini kätte. Nõnda leevendad ka söögijärgset ebamugavustunnet kõhus.

2. Stressile vastu

Mitmed taimeteed sisaldavad aineid, mis aitavad vähendada stressi ja kujundada normaalseid magamisharjumusi. Kui tahad pingetest lahti saada ja mõtteid rahustada, siis võid proovida kummeliteed vaniljega.

3. Kaaluabi

Roheline tee on hea jook, mis sobib suurepäraselt janu kustutamiseks, kuid see turgutab ka ainevahetust ja immuunsüsteemi. Samuti on teada, et roheline tee pärsib söögiisu.

4. Nooruslik välimus

Alusta päeva tassikese kaneeliteega, mis võitleb vananemise vastu. Lisa sellele ka sidrunikoort ja ingveri. Antioksüdandid tagavad terve verevarustuse ja nõnda väldid kortsude teket.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles