Üksi, üksik, üksildane – vallalised tahavad suhelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vallalised inimesed ei ole alati selle vastu, et nad üksi elavad, kuid paljud neist igatsevad seltsi ja suhtlemise järele.

Kohtinguportaal Cupid.com küsitles oma liikmeid ja selgitas välja, et ligi pooled kasutajatest naudivad oma vallaliseelu. Siiski olid inimesed kindlad, et üksi ei taha nad ikkagi väga kaua olla.

36 protsenti inimestest tunnistas, et kõige hullem üksioleku puhul on see, et seltsi ei ole. 32 protsenti tunnistas, et üksildus on vallaliseelu puhul kõige ebameeldivam aspekt.

Kõige positiivsemaks asjaoluks peeti iseseisvust, mille tõid välja 38 protsenti küsitlusele vastanutest. 22 protsenti leidis, et vallaliseelu on hea, sest siis on üldises plaanis vähem tüli.

Vallalised pidasid üheks probleemiks ka seksipuudust, kuid üllataval kombel pidas seda kõige suuremaks mureks vaid 18 protsenti meestest ja 14 protsenti naistest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles