Vilja Savisaar-Toomast: Edgar rääkis end ilusaks ja armsaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomast
Vilja Savisaar-Toomast Foto: Jelena Rudi

Europarlamendi liige Vilja Savisaar-Toomast rääkis ajakirjale Kroonika sellest, miks ta kunagi Edgar Savisaarde ära armus.

«Mind võlus tegelikult tol hetkel ka see, et ta oli tark, tema lugemus oli suur ja ta valdas filosoofiaga seotud teemasid, mis mind tohutult huvitasid,» meenutas naispoliitik praeguse Tallinna linnapea Edgar Savisaarega tutvumist. «Ütleme nii, et ta ei rääkinud mind ära, küll aga rääkis enda ilusaks ja armsaks.»

Kuigi Edgar Savisaart enamasti selliste sõnadega ei kirjeldata, siis selgitas Vilja, et tema on alati Edgarist lugu pidanud ja teeb seda praegugi, kuigi nüüdseks on ta arvamus mehest suuresti muutunud. «Ma ei saa kohati enam tema käikudest aru – peamiselt ka sellepärast, et ma ei ole enam nii lähedal. Aga sel ajal oli ta… Ma ei saa öelda, et hoopis teine inimene, aga see energia, sära, jõud, tegutsemine, julgus minna ja asju läbi suruda - see tegi ta armsaks, tegi ta mootoriks.»


Loe lähemalt värskest Kroonikast!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles