Seitse märki, et partner petab sind

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Su kallim käitub viimasel ajal kuidagi veidralt ja hakkad kahtlustama, et ta võib sind petta.

Ta käitub kummalistelt, aga sa ei tea, miks ja mida see tähendada võib, kirjutab Huff Post. Ta veedab kodus vähem aega, temast on üleöö saanud töönarkomaan, ta kõnnib sust telefoniga rääkides eemale või ei räägi oma päevast enam nii palju kui tavaliselt.

Kuigi partneri käitumise põhjal võib olla ilmselge, et ta varjab midagi, siis on ka muutusi, mis ei ole nii märgatavad. Võib-olla ta vaatab sind erakordselt külmalt ja su küsimuse peale ahastab, et sa ta rahule jätaks. Võid mõelda, et kujutad endale asjatult probleeme ette ja ei saa aru, mida teha.

Kui kahtled, et su partner varjab midagi sinu eest ja kui su kõhutunne ütleb, et midagi on väga valesti, siis tasub olla tähelepanelik. Teatud ohumärgid partneri käitumises võivad näidata, et ta ei ole sulle truu.

1. Äkitselt on ta endassesulgunud ja tahab rohkem vabadust

Märkad, et lähedust on vähem, te ei räägi enam nii palju ja ta ei ava end sulle. Ta tundub kättesaamatum ja mõlgutab omi mõtteid. Ta hakkab «meie» asemel kasutama sõna «mina». Kui heidad talle seda ette, siis nimetab ta sind kas armukadedaks või ütleb, et kujutad asju ette. Ta võib ka ette heita, et lämmatad teda.

2. Tal kaob huvi sinu, su probleemide ja seksi vastu

Kui tahad talle muret kurta, ütleb ta, et see pole midagi või et tema probleemid on palju hullemad. Ta ei toeta sind emotsionaalselt. Isegi kui ta on kodus, tunned end üksildasena, sest sul ei ole kellegagi oma mõtteid ja tundeid jagada. Isegi kui seksuaalelu on jätkuvalt regulaarne, tunned, et ta teeb seda pigem kohustusest kui soovist.

3. Ta ärritub kergesti

Kui afäär (olgu see internetipõhine, emotsionaalne või füüsiline) on alanud, siis võib patustaja süütunde pärast tunda soovi oma tegu õigustada. Tal on kergem, kui ta süüdistab kõiges sind. Ta kisub tüli, norib ja võib isegi sind ennast petmises süüdistada.

4. Ta ei ole alati kättesaadav

Su partner veedab üha rohkem aega sinust eemal ja teda ei ole lihtne kätte saada. Ta ei vasta telefonile ning pidevalt leidub tal vabandusi, miks ta peab tegema palju tööd või veetma mingil muul põhjusel oma aega sinust eemal.

5. Ta veedab rohkem aega telefoni otsas või arvuti taga kui sinuga

Kui sõnumite saatmine, helistamine ja arvuti taga teistega suhtlemine mõjutab tugevasti teie koosveedetud aega, siis näitab see, et probleem võib olla päevakorral.

6. Ta salatseb

Ta käitub kummaliselt ja varjab su eest midagi. Eriti, kui tegemist on ta arvuti või telefoniga. Tal on sotsiaalmeediakontosid ja e-poste, kuhu sul puudub ligipääs. Kui küsid ta veebisõprade kohta, vastab ta järsult, napilt ja asub koheselt kaitsepositsioonile. Su partner suhtleb sagedasti «sõbraga», kellest ta tõrgub lähemalt rääkimast.

7. Ta näeb oma välimuse kallal rohkem vaeva, kuid mitte siis, kui ta on sinuga

Ta on äkki hakanud trenni tegema. Tal võib autos olla ka kott vahetusriietega. Ta ostab endale uusi riideid ja aluspesu, kuid ei pruugi neid kanda, kui on koos sinuga. Tema uuest välimusest võib «kasu» saada keegi teine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles