Millised on paarikeste kõige tüütumad kombed?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hoolimata sellest, kas oled ise suhtes või mitte, oled ilmselt märganud paarikeste naljakaid käitumisviise.

Ilmselt on uues suhtes kerge end kaotada ja unustada, milliseid kombeid sotsiaalselt aktsepteeritakse. Yahoo! Shine edastab paaride kõige tüütumad kombed.

1. Maailm keerleb meie ümber

Võib-olla said uue töökoha, plaanite kolida või ootate last. Muide, Toomas käib ka tööl, sai eelmisel aastal lapse ning ta perekond kolis teise linna, kui Toomas oli 12-aastane. Milline kokkusattumus!

2. Iiveldama ajav amelemine

Isegi küünik oskab hinnata ilusat armastusavaldust. Aga meile ei meeldi see, kui peame olema teie eelmängu tunnistajateks. Võtke tuba!

3. Imalalt armas

Alates teie nunnudest hüüdnimedest kuni vajadusest üksteise lauseid lõpetada, lubage, et lisame sellesse võrrandisse veel nutva imiku ja abielutunnistuse. Kas siis on ikka veel nii armas?

4. «Meie»

«Me» armastame seda restorani. «Me» vihkame seda filmi. «Me» oleme üksteisesse niivõrd ära eksinud, et käime pissil käest kinni hoides. Muide, «meile» ei avalda see muljet!

5. Aeglased jalutajad

Miks üksteisesse armunud paarid niivõrd aeglaselt jalutama kipuvad? Kas iga viie minuti tagant on tõesti vaja peatuda, et üksteist suudelda ja kallistada?

6. Üks armastus, üks kalender

Su parim sõbranna ei saa sinuga plaane teha enne, kui ta pole oma poiss-sõbralt küsinud nende plaanide kohta. Ole mõistlik, neil on võib-olla nädalavahetuseks plaanid tehtud, et pikalt üksteisele silma vaadata.

7. Draama paar

Nad kaklevad avalikult ja üritavad sind asjasse segada, et sa poole valiks. See paar on pidevalt tülis selleks, et kuuma leppimisseksi kogeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles