Uus kuum trend: «aeglane seks»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi 21. sajandil tahetakse kõike kogu aeg üha kiiremini teha, võib aeglane seks olla just see, mis sinu magamistoast on siiani puudunud.

Aeglane tegevus võib olla vägagi rahuldav, eriti naistele. Naistel läheb keskmiselt 10-20 minutit aega, et olla piisavalt erutunud orgasmi saamiseks. Muidugi mängivad rolli ka, kuidas naist erutatakse ja naise omad eelistused, kirjutab GalTime.

Kuidas muuta seks aeglasemaks? Siin on toodud viis soovitust.

1. Alustuseks vaadake üksteisele 10 minutit silma. See pole võistlus, et kumb enne pilgutab. Eesmärgiks on teid kahte üksteisele lähemale tuua. Istuge mugavalt teineteise vastas ja vaadake silma. Silmade pilgutamine on lubatud ja natuke võib isegi naeratada. Ära ole üllatunud, kui alguses tundub see keeruline, me pole harjunud pikka aega kellelegi silma vaatama.

2. Hingake koos. Kui üksteisele silma vaatamine muutub teie jaoks järjest mugavamaks, lisage juurde ka hingamine. Hinga normaalselt sisse ja välja läbi nina kui võimalik. Partner kohandab oma hingamisrütmi vastavalt sinu omale. Võid asetada oma käe tema südamele ja tema võib sama teha, kui teil on raskusi oma hingamise sünkroniseerimisega.

3. Võtke aega kallistamiseks. Pühendage vähemalt 30 minutit kallistamisele, jätke riided selga. Võite suudelda, aga mitte enamat. Ärge ehmuge, kui te pole võimelised pool tundi järjest vaid kallistama. Kui partner muutub kannatamatuks, leevenda olukorda huumoriga.

4. Järgmisena võtke välja massaažiõli ja masseerige üksteist kordamööda. Kasutage pikki, aeglaseid puudutusi, mis oleks keskmise tugevusega, kuid ärge minge vöökohast allapoole. Viie minuti möödudes võid oma rinda tema selja vastu hõõruda.

5. Õppige orgasmilist mediteerimist. Orgasmiline mediteerimine ühendab pikendatud orgasmi budismi, müstilise judaismi ja semantikaga. Selle looja Nicole Daedone sõnul on see oskus olla igas hetkes täielikult kohal.

Iga nõuannet võib ka üksikuna kasutada, pole tähtis, et teeksite kindlasti kõik viis läbi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles