Mida mehe sõidustiil tema kohta ütleb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sinu mees on hullumeelne kihutaja või kipub ta teisi juhte sõimama? Mida tema sõidustiil mehe kohta ütleb?

Kuidas sina oma partneriga kuskile teel olles aega veedad? Tihti tekitavad sõitmine ja teejuhiste küsimine paaridel vaidlusi, aga kas autos aset leidvad erimeelsused võivad peegeldada teie suhte probleeme? Loe, mida mehe käitumine rooli taga võib tähendada ja mõtle, kas selliseid omadusi esineb ka sinu partneril, kirjutab YourTango.

1. Ta on roolis olles vihane, ta karjub ja sõimab teisi juhte või sõidab liiga kiiresti. See võib viidata, et tema igapäevane elu tekitab temas palju viha, mis ühel hetkel tuleb välja lasta. Ürita temaga sellest rääkida või julgustada teda omale uut hobi leidma.

2. Kohe, kui ta rooli taha või autosse istub, muutub ta vaikseks ega taha sinuga rääkida. Ta võib mõnda raadiost tulevat laulu kaasa ümiseda, aga ta kindlasti ei räägi sinuga. Ära muretse, see näitab vaid, et tal on muidu niivõrd kiire elustiil ja ta vajab pausi. Inimestel on erinevad moodused lõõgastumiseks ja tema jaoks võib autosõit just see olla.

3. Ta tahab teie suhtest rääkida. Tal on mõnda aega mured peas olnud ja tema jaoks on auto ideaalne koht, kus olete kahekesi ja saate rääkida. Sellest ei tasu kohe paanikasse sattuda – mõni paarike kasutabki autosõitu oma murede jagamiseks ja nende jaoks toimib see ideaalselt. Vestlus peaks aga olema mõistlik ja rahumeelne, pole tarvis ärrituda, häält tõsta ja üksteist süüdistada.

4. Ta pakub, et sina võiksid juhtida. Ta istub hea meelega suhtes tagaistmele ja laseb sinul asju kontrollida.

5. Ta sõidab liiga aeglaselt või peatab auto liiga tihti. Tal võib olla raske elus otsuseid langetada ning tal ei pruugi olla suuri eesmärke. Aeglaselt sõitmine võib viidata, et ta on ettevaatlik, aga samas tähendab see, et te ei jõua sihtpunkti nii kiiresti kui tarvis. See mees vajab palju julgustust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles