Seitsme päevaga rannavormi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suve lõpp on küll peaaegu käes, aga kraadid on veel piisavalt soojad, et randa minna. Mida teha, kui oled puhkuse ajal toiduga üle pingutanud ja tahaksid natuke alla võtta?

Miski ei asenda tervislikku toitumist ja regulaarset trenni, kui tahad kaalu kaotada, aga järgmised kiired menüü muudatused võivad aidata kiiremas korras ilusat figuuri luua, kirjutab Glamour.

Joo vett (ja siis joo veel vett!). See on teada fakt, et parim moodus kaalus kaotamiseks on vee joomine. Vett juues uhud kõik kehast välja ja samas hoiad eluks vajalikke süsteeme töös. Iga kord, kui tunned nälga, joo suur klaasitäis vett.

Väldi limonaade. Lamedama kõhu nimel väldi erinevate limonaadide joomist. Isegi dieetjoogid tõstavad kaalu, seega eelista magusaineteta jääteed või kohvi.

Proovi ühe päevast puhastust. Paastumine pole pideva kaalulanguse võti, aga leidub inimesi, kes eelistavad puuvilja mahladega keha puhastada ja paastuda. Ürita ühe päeva jooksul näiteks ainult tooreid puu- ja juurvilju süüa.

Väldi valmistoitu. Kui üritad kaalu kaotada, anna oma kehale looduslikke toiduaineid, mida keha on võimeline töötlema ning keeldu töödeldud ja valmistoidust. Restoranis proovi salateid ja grillitud valgurikkaid sööke, väldi kastmeid.

Täida kõhtu toitudega, mis ei sisalda rasva. Toiduained, mis võitlevad kõhurasvaga? Jah, palun! Söö rohkem puu- ja köögivilju, mis sisaldavad vett. Proovi melonit, tomatit, ananassi ja viinamarju. Kõik need on kerged lisad suvisele salatile.

Loobu alkoholist. Targa naisena tead, et alkohoolsed joogid on kaloreid täis. Kui sa pole nõus alkoholist täielikult loobuma, jää veini juurde ning enne alkoholi tarbimist joo suur klaasitäis vett, et ei tekiks vedelikupuudust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles