Kas su suhe läbib selle testi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Püsisuhtes olevad inimesed räägivad palju sellest, mida nad tahavad või mida nad sooviksid. Näiteks soovivad nad rohkem seksi või suuremat elamist. Vähe mõeldakse sellele, mida inimesed tegelikult vajavad, et suhe toimiks.

Oluline on mõista, et ilma oluliste komponentideta suhtes muutub selle ülalhoidmine lõpuks raskeks, kui su soovid jäävad täitmata, kirjutab Huff Post. Loe järgnevaid punkte ja mõtle oma suhtele. Kas tunned, et need punktid on täidetud või pead midagi ette võtma, et suhet tugevdada?

1. Kas oled koos kellegagi, kes seab sinu vajadused enda omadest ettepoole, kui saab aru, et miski on sulle tõeliselt tähtis? Kõik tahavad seda, mida nad tahavad ja siis, kui nad seda tahavad. Kuid kui sa armastad kedagi, pead tegema kompromisse ja mõnikord laskma oma kallimal oma soove täita.

2. Kas oled koos kellegagi, kes on suhtes stabiilne ja valmis arutama, mida tulevik toob (kuidas te elate, millised on teie unistused ja lootused tulevikule)? Partneril ei pea olema kirja pandud plaan, kuid oluline on teada, millised on ta tulevikuplaanid ja milline on see elu, mis te koos üles ehitate. Teadmine, et plaane ei ole või et sina nendesse ei kuulu, teeb rahutuks, sest oled pidevalt ärevil, et ühel päeval võib suhe muutuda.

3. Kas oled koos kellegagi, kes on sinu üle uhke, imetleb sind ja arvab, et sa oled vägev? Ole koos inimesega, kes on sinust vaimustuses. Kui su partner ei arva, et sa oled imeline, siis kes teine veel nii arvab?

4. Kas oled koos kellegagi, kes jagab su kurbust, kui oled õnnetu ja tahab su tuju tõsta? Elus tuleb ikka ette ka muserdavaid hetki. Oleks hea, kui su partner teaks, mis su tuju paremaks teeb ja laseks sul end vajadusel tühjaks rääkida.

5. Kas oled kellegagi, kes on sinuga kannatlik, sest armastus sinu vastu ei lase tal pisiasjade pärast ärrituda? Igal inimesel on omad kiiksud, kuid armastav partner peaks neist mööda vaatama ja olema kannatlik.

6. Kas oled koos kellegagi, keda pigem lõbustab kui ärritab see, kui teed midagi tobedat? Isegi kui su kaaslasel on «normaalsest» teine arusaam, võiks ta siiski toetada kõiki su tegemisi.

7. Kas oled koos kellegagi, et üllatab sind pisiasjadega kõigest selleks, et sulle head meelt teha? Kõik tahavad olla õnnelikud ja rahulolevad. Armastavale kallimale peaks sinu heaolu olema üheks kõige olulisemaks asjaks.

8. Kas oled koos kellegagi, kes väljendab oma tundeid ja süstib sinusse positiivsust? Inimesed tunnevad end palju paremini siis, kui keegi neile oluline inimene tuletab regulaarselt meelde, kui toredad nad on ja kui palju neid armastatakse. Selleks inimeseks peaks olema su partner.

9. Kas oled koos kellegagi, kes tahab sinuga koos teha lõbusaid asju, et saaksite koos olla? See on täiesti tavaline, et suhtes olevatel inimestel ei ole kõik huvid ja hobid ühised. Siiski – kui naudite teineteise seltskonda, siis peaksite tahtma koos aega veeta, olenemata sellest, millega te tegelete.

10. Kas oled koos kellegagi, kes peab sind enda parimaks sõbraks? Heale sõbrale saab usaldada oma muresid ja saladusi. Partner, kellega lood ühist tulevikku, peaks olema su peamine usaldusisik.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles